Pajuskite nepakartojamą skonį

Alaus rūšys

davra original alus

Daujotų

Original

Lengvas, gintaro spalvos, silpnesnio alaus mėgėjams. Tai pats populiariausias Daujotų alaus darykloje verdamas alus. Šiam alui suteiktas Lietuvos kulinarijos paveldo statusas. 

Daujotų

Nefiltruotas

Daujotų Nefiltruotas. Natūraliai išliekančios mielės alui suteikia švelnaus drumstumo, atsiskleidžia sodrus salyklo, apynių ir mielių aromatas.
davra nefiltruotas alus
davra senojo recepto alus

Daujotų

Senojo recepto

Daujotų senasis alaus receptas siekia 1831 metų sukilimo Lietuvoje laikotarpį (Krakòsmetis). Šis alus yra šviesus, mažai filtruotas, o tauriųjų aromatų apynių veislės šiam alui suteikia gaivos, malonaus aromato bei lengvo kartumo.  

Daujotų

Kvietinis - Wheat Beer

Daujotų Kvietinis alus gaminamas naudojant kviečių salyklą (paprastai kartu naudojamas ir miežių salyklas). Daujotų Kvietinis alus išsiskiria lengvu, gaiviu, salsvu skoniu (kuriame gali būti jaučiami net bananų ar gvazdikėlių prieskoniai), šviesia spalva ir kremine tekstūra.

Daujotų

Prieš vėją

Tai pusšviesis alus, kuriame jaučiasi švelnus riešutų aromatas ir lengvas kartumo skonis.

Daujotų

Varniukų​

Vienas populiariausių Lietuvoje juodas alus, turintis maloniai saldoką skonį, primenantis ruginės duonos, bei avižų giros skonį. Silpnas apynių aromatas. Galima ragauti ir gerai pašildytą, įdedant į alų citrinos skiltelę. Šiam alui suteiktas kulinarijos paveldo statusas.
davra varniuku alus
davra chicagos alus

Daujotų

Chicago'S

Alus skirtas aludarių Daujotų giminės senelio ir prosenelio Juozapo Selenio garbei paminėti. „Chicago‘s“ alus pasižymi išraiškinga raudonmedžio spalva, o kavos ir karamelės aromatas nustelbiamas gaivaus apynių kartumo.

Daujotų

IPA

Daujotų IPA alus pasižymi išraiškingesniu apynių kartumu ir aromatų deriniu.

daujotu alus IPA
daujotu alus APA

Daujotų

APA

Daujotų APA puikiai subalansuotas aromatinių ir karčiųjų apynių derinys suteikiantis alui išskirtinį skonį.

Daujotų

Gira

Geriausias būdas atsigaivinti karštą vasaros dieną – išgerti šaltos Daujotų Giros. Daujotų Gira yra vidutinio tamsumo, kiek drumsta, o skonyje jaučiamas kepintų grūdų atspalvis. Daujotų Gira gaminama iš miežių ir karamelinio salyklo.